Bruiloft | Annemiek & Gerben

DSC_2588

Bruiloft | Annemiek & Gerben

Annemiek en Gerben, die liever niets aan het toeval overlaten, trouwen eind oktober… Dan kan het stormen en regenen! Maar ook al begint de dag grijs, het is zacht en droog. Met Inge van Hierden (mijn assistente deze dag)  komen we in Rijssen aan als het nog flink donker is…. Inge blijft bij Annemiek en ik rij door naar broederij Morsink in Enter. Gerben stapt om 8 uur met een schitterend boeket in een gave witte VW bus op weg voor de ontmoeting. Tja en Annemiek ‘ist ankieken wa weerd’! Na dit moment vertrekken we naar het Bergkwartier in Deventer voor de reportage. De file onderweg op de A1 is gelukkig niet al te lang. Het is een heerlijk ontspannen moment in dit bijzondere deel van Deventer. We worden door de eigenares van Kiek-Kus hartelijk uitgenodigd om op de binnenplaats achterom te fotograferen. Aardig!

In het ouderlijk huis van Annemiek hebben de daggasten zich verzameld voor een goede lunch en groepsfoto’s. Het duurt wat langer voordat het bruidspaar arriveert want Gerben krijgt de VW bus niet gestart! In het gemeentehuis van Rijssen is het burgerlijk huwelijk. Familie en vrienden krijgen een rol bij deze plechtigheid. Lennart, de broer van Annemiek leest als ambtenaar van de burgerlijke stand een stuk van de trouwakte voor, Jitske, de jongste zus van Gerben brengt de ringen en Linda, vriendin van Annemiek, speelt intussen ‘A Love Song’ op haar harp.

De kerkdienst vindt plaats in De Tabernakel in Rijssen waar ze opgewacht worden door de dominee en de woongroep van Annemiek. Als de dienst begint, trek ik mij terug, zoek een foto uit voor de bedankkaart en ‘wie goat op hoes an’.

Gerben en Annemiek: ‘völ geluk in tuk’!

————————————————————————————————————————————————————————————

Trouwjurk Annemiek: Couture Coco (gemaakt door Monique Schreurs) in  Rijssen / Schoenen Annemiek: Soeterboek in Barneveld – www.soeterboekschoenen.nl / Pak van Gerben: Koedijk Mode in Rijssen – www.koedijkmode.com / Schoenen Gerben: Steenbergen in Rijssen – www.steenbergen-schoenen.nl / Ringen: Bomedo in Rijssen – www.bomedo.nl / Bloemen en bloemcorsages (groot)ouders: Bloembinderij Petra in Rijssen –  www.bloembinderijpetra.nl (de andere corsages zijn zelfgemaakt!) / Visagie: Hana Baysoy uit Rijssen / Hairstyling: Jolien Rolleman uit Rijssen / Trouwauto: Kever Events in Bad Bentheim – www.keverevents.nl / Trouwlocatie: Bergkwartier in Deventer & Galerie Kiek-Kus www.galeriekiek-kus.nl / Kerk: De Tabernakel, Gereformeerde Gemeente in Rijssen- West

 

Reacties