Bruidsfotografie | Andries + Jannie trouwen in Nieuwpoort

dsc_8230

Bruidsfotografie | Andries + Jannie trouwen in Nieuwpoort

Soms tref je het en soms tref je het nog meer. Zeker als de zomer al in het voorjaar begint! Zo’n dag (met bijna 30 graden) was het op 19 april 2018. Evelien (van Lienphotograpy) startte het fotograferen om 6.00 uur (!) bij Andries in Geldermalsen. Jannie keek naar hem uit vanaf 7.30 uur, maar haar bruidegom die software ontwikkelt om bussen op tijd te laten rijden, liet op zich wachten … Maar wat een schitterende auto bracht hij mee; een Packard Custom uit 1930.

Als fotolocatie was Fort Vuren gekozen, bij de Waal. Zeker deze zomerse dag met helder blauwe lucht, bloesem in de bomen en koolzaad in de berm een typisch Hollandse locatie. In Molenaarsgraaf wachtten de daggasten hen op bij de boerderij van de ouders van Jannie. Het stadje Nieuwpoort (nee, niet die van 1600 en die slag) zou de trouwlocatie zijn voor deze dag. Misschien ben ik wel 200 keer door het stadje gereden, maar nog nooit had ik er ook echt rond gekeken. Dat gemis kon ik deze dag ruimschoots compenseren!

Na het burgerlijk huwelijk in het stadhuis, de zeepbellen en de groepsfoto’s was het tijd voor de lunch in het Arsenaal. Mooie locatie met een heerlijke binnentuin én broodjes. Na de bevestiging van hun kerkelijk huwelijk volgde een serie groepsfoto’s op de wallen (flauwe grappen liggen voor de hand) en het strand aan de Lek. Het eerstvolgende bruidspaar dat in de zomer trouwt, ga ik adviseren om het lef te hebben een verfrissende duik in het water te nemen!

De slotzin voor dit blog zag ik op de tafel in het huis van Jannie (en nu ook Andries): Als je bij mij weggaat, mag ik dan met je mee?

 

Reacties