Bruidsfotografie | Anouk + Danny trouwen in Ouddorp

DSC_2511

Bruidsfotografie | Anouk + Danny trouwen in Ouddorp

Het moest een beetje Ibiza worden, maar het werd heel veel Brabant… Het waaide, het was koud en het regende tussendoor. Maar dat alles maakte het bruidspaar niet minder mooi! Werelds aan het strand in Ouddorp werd bijna 3 dagen geannexeerd door feestvierend Dinteloord! Want feestvieren dat kunnen ze wel, die Brabanders. De dag begon met een toost op het bruidspaar en een heerlijke lunch. Daarna trok het bruidspaar zich terug om bruidsjurk en – pak aan te (laten) trekken en niet te vergeten de speciaal door/voor hen ontworpen All-Stars. De meeste stellen ontmoeten elkaar bij de voordeur, maar dit ging allemaal wat anders…. Anouk kwam aanvaren over het water naar het strand en Danny kwam abseilend op het strand terecht. Kan het origineler?

Nog iets origineels: om te laten zien hoe verbondenheid en vriendschap eruit ziet, werd aan alle gasten gevraagd om een schepje zand in een glazen vaas te doen. Een mooie metafoor van uniek zijn en toch één geheel. Op de stoelen lagen papieren zakdoekjes klaar met als opschrift: ‘dry those happy tears’. Ze bleken niet overbodig te zijn.

Na de (frisse) plechtigheid in de strandtent (Anouk vond dat het buiten gewoon door moest gaan), werden de bierpullen geheven en werd het binnen steeds warmer. Toen het droog werd en de zon zich zelfs even liet zien, hadden we mooi de tijd om foto’s te maken op de lange vlonders van het schiereiland Werelds.

Na de barbecue kwamen al snel de laatste inwoners van Dinteloord om feest te vieren met Anouk en Danny en met hen mee te dansen op Michael Jackson. Het feest duurde tot ’s ochtends vroeg, want Brabantse nachten zijn lang!

Om het feest een mooi vervolg te geven, vertrok het bruidspaar al snel naar Amerika om daar 4 weken heerlijk rond te trekken! Ik zei het al: Brabanders weten wat genieten is!

 

Reacties