Bruidsfotografie | Bert + Jessica trouwen in Rotterdam

dsc_8036

Bruidsfotografie | Bert + Jessica trouwen in Rotterdam

De koppel-actie van Rianne (nichtje/vriendin) in 2016 was zo geslaagd, dat schilder Bert na 2 maanden daten, bowlen en dineren aan de waterkant romantisch op zijn knieën ging voor zijn Jessica. Omdat het toen in juni te warm was voor rode rozen, nam hij ze deze trouwdag maar mee! Maar de temperatuur was nu rond het vriespunt. Dat was niet alleen voor rozen, maar ook voor ons behoorlijk aan de te frisse kant… Als je dan ook nog eens een half uur te vroeg arriveert bij je bruid en nog niet naar binnen mag ….

We hadden al rekening gehouden met winters weer en reden die morgen naar het vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, de SS-Rotterdam uit 1958. Het wandelen over de houten dekken, was deze koude morgen een echte uitdaging met de schoenen van Jessica! De buitendekken waren bedekt met een verraderlijk laagje ijs. Met het risico op een salto in bruidsjurk, schuifelden we voorzichtig langs de randen. Gelukkig mochten we ook binnen in alle (warme) ruimtes van het schip fotograferen.

Het burgerlijk huwelijk was in het Koetshuis van Oud-IJsselmonde. De ambtenaar bleek werkelijk alles te weten van het bruidspaar en zorgde voor hilarische momenten! Na het kerkelijk huwelijk werd het feest gestart met een heerlijke bruidstaart in hotel Ara in Zwijndrecht. Uit voorzorg proefde de bruidegom deze eerst zelf voordat hij zijn vrouw een stukje gaf…

 

 

 

 

 

Reacties