Bruidsfotografie | Daniël + Jeline trouwen in Capelle ad IJssel

DSC_2611

Bruidsfotografie | Daniël + Jeline trouwen in Capelle ad IJssel

Daniël (meester in Krimpen) houdt van goed voorbereiden. Toen hij Jeline (prikt bloed bij Star) in 2016 ten huwelijk wilde vragen, had hij een bijzonder script bedacht in de Biesbosch, maar de veerpont voer niet. Aardige wilgenknotters zagen het beteuterde stel staan en brachten hen met een bootje naar de griendenkeet. Tijdens deze ‘Expedition romantic’ vroeg hij haar op dit onbewoonde eiland ten huwelijk. Voor de goede orde moet nog als extra worden vermeld dat Daniël die morgen eerst naar zijn a.s. schoonouders ging om hun goedkeuring te vragen.

Als je samen verliefd bent en op onbewoond eiland zit, dan wil je daar toch blijven? Toch niet en de reden is eenvoudig: op zo’n eiland is er geen wokrestaurant waar ze iedere maand vieren dat ze elkaar 68, 69, 70, 71, etc maanden kennen…

De dag startte bijzonder omdat Daniël zijn bruid ophaalde in de Mercedes waar zowel zijn als haar ouders ook in waren getrouwd (met dezelfde chauffeur van toen!). We hadden rekening gehouden met regen, maar de zon scheen en prima weer om naar Arboretum Trompenburg in Rotterdam te gaan. Omdat we op de heenweg onder de Van Brienoordbrug reden, was dit een mooie tussenstop voor een stoer decor. Terwijl Jos Heijkoop filmde, probeerde ik de stilstaande beelden te maken. De daggasten wachtten het bruidspaar op bij Jeline thuis en daar werd de dag gestart met elkaar. Het burgerlijk huwelijk, de kinderreceptie (met heel veel cadeaus en andere aardige dingen) en het diner werden niet in de Biesbosch, maar in de Johannahoeve in Capelle ad IJssel gehouden.

Na dit diner vertrokken we naar de Westerkerk en werd hun huwelijk onder veel belangstelling van vrienden, kinderen en ouders ingezegend. Met heel veel mooie herinneringen aan deze prachtige dag, vlogen ze de volgende dag naar een (bewoond) eiland in Griekenland.

Zie hieronder een impressie van deze dag!

Reacties