Bruidsfotografie | Daniëlle & William trouwen in Lekkerkerk

DSC_3426

Bruidsfotografie | Daniëlle & William trouwen in Lekkerkerk

Wat doet een politieagent in een Porsche 911 met 325 pk? Heel snel zijn bruid ophalen én oppassen voor collega’s…! (Later op de dag bleek dat zijn collega’s het toch veiliger vonden om hen te begeleiden met motoren naar de trouwlocatie….)

We vertrokken deze morgen voor de fotoshoot naar plan B (overdekte locatie) omdat weeronline veel druppels voorspelde. Het bleek alles mee te vallen en de zon liet zich zelfs zien. Het valt mij iedere keer weer op dat vooral bruiden al weken voor de trouwdag bezig zijn met het weer, terwijl ze op de dag zelf oog hebben voor maar één ‘ding’: de bruidegom! Dus de weeronline-app kan gerust verwijderd worden!

In Lekkerkerk werd het burgerlijk en kerkelijk huwelijk gesloten en stond na afloop groep 5 nieuwsgierig op de uitkijk naar hun juf. Het werd een feestje daar in de Witte Brug met champagne, bogen, slingers, hartjes en heel veel cadeaus. De kinderen moesten het even zonder hun juf doen, want het bruidspaar vertrok de volgende dag naar zonnig Gran Canaria.

Reacties