Bruidsfotografie | Hilde & Willem trouwen in Gouda

DSC_0831

Bruidsfotografie | Hilde & Willem trouwen in Gouda

Omdat Willem twee vriendinnen had, werd deze dag toch net een beetje anders dan gemiddeld. De ene vriendin stralend in het wit, de ander in het groen (preciezer: racing green). We reden deze morgen met de vriendinnen eerst naar Delft. Daar hadden Hilde en Willem elkaar (beter) leren kennen toen ze in Leiden en Delft studeerden. In de botanische tuin van de universiteit scheen deze morgen de zon tussen allerlei unieke bomen en planten. Soms tref je het gewoon met het weer in mei! Met de 294pk sterke bolide (de groene relatie) vertrok het bruidspaar richting Arti Legi in Gouda waar het huwelijk werd gesloten. Arti Legi is de nieuwste trouwlocatie in Gouda. In het verleden was hier een tekenschool en nu met (heel veel) Corneille aan de muur, werd dit beeld mooi in ere gehouden.

Omdat we tijd genoeg hadden, konden we mooi nog een paar plaatjes maken bij de Reeuwijkse plassen. Helaas, we kwamen in een opstopping terecht op een van de smalle dijkjes daar. Ook een Jaguar XK8 met 8 cilinders staat dan even stil als iedere andere auto!

Het feest voor de familie was die avond in het ‘Drank – en Spijslokaal’ IJsselhuis bij de Mallegatsluis in Gouda. Onder de grote kastanjebomen werd getoost op het gelukkige bruidspaar. Omdat Willem deze dag twee vriendinnen tevreden moest houden, wilde hij graag ook nog een aparte fotosessie met nummer 2. Ik wens jullie veel geluk met z’n drieën!

Reacties