Bruidsfotografie | Jos + Pauline trouwen in Capelle ad IJssel

DSC_1304

Bruidsfotografie | Jos + Pauline trouwen in Capelle ad IJssel

Ik neem ook mijn zwaard mee, had Jos al gezegd tijdens het oriëntatiegesprek. Meestal zijn de hakken van de bruid het meest gevaarlijke onderdeel van de dag. Jos bleek op zijn trouwdag een uiterst beheerste zwaardvechter te zijn en werd zo in beslag genomen door zijn bruid, dat hij zijn zwaard spontaan vergat en deze in de trouwauto liet liggen. Het schijnt dat er een levensgevaarlijke chauffeur in een Rolls-Royce rondrijdt door Nederland…

Net als haar zus Marije in 2014, had Pauline de dag tot in de puntjes geregeld. Omdat het deze zaterdag open Monumentendag was, reden we op tijd richting Mijnsheerenland. Het prachtige landhuis De hof van Moerkerken en de parkachtige tuinen waren een mooi decor voor dit bruidspaar. Het burgerlijk huwelijk was al eerder gesloten, dus gingen we na de lunch naar de kerk in Capelle voor de inzegeningsdienst. Daar werd het bruidspaar omringd door een enorme groep vrienden en belangstellenden. De bruidstaart was gelukkig groot genoeg om met veel te kunnen delen.

Het diner en het feest werden gegeven op een fantastische Hollandse locatie: fort Altena in Werkendam. Terwijl het aardedonker was, oefenden Jos en Pauline hun openingsdans en verlichtte ik hen met mijn flitser.

Proef de sfeer in beelden hieronder!

 

Reacties