Bruidsfotografie | Karel & Marleen trouwen in Schoonhoven + Krimpen ad IJssel

DSC_1347

Bruidsfotografie | Karel & Marleen trouwen in Schoonhoven + Krimpen ad IJssel

Omdat 23 maart 2012 ook een warme dag was, zou 10 maart 2017 dat ook weleens kunnen zijn! Het was 5 jaar geleden dat Marleen voorstelde of Karel niet eens iets zou moeten vragen… Op het strand bij de Pier in Scheveningen (5 weken later…) nam Karel een aanloop, stopte even met fluiten en stelde dé vraag. Het antwoord van Marleen was duidelijk: ja natuurlijk, wat had je dan gedacht?!

Ze kregen nog gelijk ook, het bleek deze vrijdag prachtig voorjaarsweer te zijn! Omdat we die morgen vroeg op pad zouden gaan voor de fotoshoot, zou Karel het bruidsboeket de dag ervoor alvast ophalen. Je kunt al raden hoe dit verhaal verder gaat! Inderdaad… net iets te laat bij de bloemist en dus gesloten… We wachtten dus geduldig op het boeket dat pa Mensink die ochtend nog even snel op moest halen. Toen ook de rode Renault 4 met chauffeur was gearriveerd, reden we 3 hofjes verder om Marleen op te halen.

We toerden door de Krimpenerwaard richting Schoonhoven en wandelden met elkaar door de Zilverstad. Het decor van deze 800 jaar oude stad gecombineerd met dit jonge, vrolijke bruidspaar en het voorjaarslicht maakte er inderdaad een zilverachtig feestje van!

Na de huwelijksplechtigheid in het gemeentehuis van Krimpen, werd de bruidstaart aangesneden in Jottem. Dat ging nog bijna mis, maar gelukkig greep opa precies op tijd in. Na een paar dagen in hun huisje uit 1924 in Bergambacht (middenin de polder!), reden ze naar Vlaanderen voor een heerlijke vakantie.

Reacties