Bruidsfotografie | Sarah en Wilmar trouwen in Krimpen ad IJssel

DSC_6706

Bruidsfotografie | Sarah en Wilmar trouwen in Krimpen ad IJssel

Het begon bij het jubileum van de motorclub in 2012, maar enthousiast daten zat er daarna niet echt in… Ze moesten aangeduwd worden door twee nichtjes van Sarah. Die kenden ook Wilmar en merkten dat ze een extra zetje nodig hadden. Het werkte! Na 10 maanden werd er gas gegeven en zaten ze bijelkaar op de BMW!

‘We houden van stoer, niet van klef, maar wel van roze’, had Sarah al voorspeld. Dat klopte! De locaties pasten helemaal bij hen. Ze hadden een originele slecht-weer-locatie geregeld in de houthandel van Verdouw in Gouda en als het droog zou zijn bij Goudasfalt, even verderop. Bij de start regende het pijpestelen en startten we bij de houthandel. Ik hou van originele uitdagingen en die kreeg ik hier tussen enorme voorraden hout, pallets, vrachtwagens, heftrucks en niet te vergeten: de BMW van Wilmar! Gewapend met buienradar.nl en paraplu’s, reden we snel naar de volgende gave (buiten)locatie. De jurk van Sarah was intussen veranderd in een stoere zwart-wit creatie…. Tip voor alle bruiden: iedere jurk heeft een lus onderaan waarmee de jurk omhoog kan worden gehouden!

Na een enthousiast ontvangst door de daggasten in Moordrecht en daarna een heerlijke lunch, vertrokken we over de dijk langs de IJssel richting Krimpen. Na de ceremonie in het gemeentehuis, stonden de vrienden van de motorvereniging hen al op te wachten. Omringd door ronkende motoren werden ze, via een flinke omweg (!), begeleid naar de kerk. Voor de ingang van de kerk werd een erehaag van motoren gevormd voor het bruidspaar. Want als je zelfs op huwelijksreis naar Duitsland gaat mét de motorvereniging, dan hoor je toch echt bij de ereleden van de club!

‘Being a biker is more than riding a bike, you feel it in your heart and in your soul.’

 

Reacties