Bruidsfotografie | Tino + Mariët trouwen in Asperen

DSC_0542

Bruidsfotografie | Tino + Mariët trouwen in Asperen

Sommige sprookjes gebeuren gewoon echt! Op een prachtig zomerse dag in augustus gleed Tino als de prins (met Happy Socks) in ‘zijn’ Tesla voor om zijn bruid Mariët op te halen in Asperen. In de achtertuin kon hij vrijwel geen woord meer zeggen toen hij zich omdraaide en zijn bruid zag! Na deze heerlijke ontmoeting in de achtertuin, reden we door de Betuwe naar de waterlinie. De fotolocatie was prachtig gekozen bij fort Vuren aan de Waal. Hoge bomen die voldoende schaduw gaven en stoere bouwwerken uit 1844 vormden een mooi decor. In het voorjaar had ik hen al voor de lens gehad in Utrecht rond de Dom en dat was toen al een bijzonder prettige pre-weddingshoot! Extra sympathiek dat ze vervolgens op hun trouwdag mijn logo als accentkleur kozen ….

Het burgerlijk huwelijk werd voltrokken in het gemeentehuis van Asperen en na het diner in Huis het Bosch vertrokken we naar de dorpskerk van Lexmond. Daar werd hun huwelijk gezegend door evangelist Johan Schep en muzikaal omlijst door de bruid zelf die zong, de vier ouders, zussen en broer op de gitaar. Dat hoor je allemaal niet op de foto’s hieronder, maar is natuurlijk wel bijzonder!

Leuke concurrentie had ik deze dag van de jongste gasten die allemaal een eigen camera hadden gekregen en hun mooiste momenten vastlegden. Fotograferen moet je zo jong mogelijk leren en een bruiloft is erg geschikt om je eerste stappen te zetten!

De foto’s (1 t/m 3) van Tino thuis in Lexmond, zijn gemaakt door Mariët van MTH-arts.

De dag werd tot in de puntjes begeleid door Anke van Weddingplanner BYO-events.

 

Reacties