Bruidsfotografie | Trouwen in een bakfiets in Hellevoetsluis

DSC_7655

Bruidsfotografie | Trouwen in een bakfiets in Hellevoetsluis

De huwelijksaanzoek was op het strand in Cuba, maar hun trouwdag wilden ze toch in Hellevoetsluis vieren. Wie in dit oude stadje is geweest, begrijpt dat. Je hebt er strand, een vuurtoren, een oud fort, een oude haven en nog veel meer. De zon scheen uitbundig deze dag, dus daar hoefden we ook niet voor op reis. (Alhoewel een bruidsreportage op Cuba ook een prima plan was geweest!) Voordat Frank en de bakfiets arriveerden werd in allerijl een ontbrekend haakje aan de jurk van Elise genaaid. Nadat familie en vrienden dit mooie stel hadden bewonderd, fietsten we over de Zeedijk naar het oude centrum van het stadje. Elise was sportief genoeg om zelf ook te fietsen met Frank in de bak. Op de balkons zwaaiden en riepen de bewoners hen als supporters toe.

Het stadje is werkelijk een prachtig decor voor een trouwreportage. Na een wandeling over de pier en de stadswallen, werden we in de haven uitgenodigd om aan boord van een van de zeilschepen te komen. Dat is met een bruidsjurk een mooie uitdaging, maar Elise draaide (in haar korte jurk) haar hand er niet voor om. Intussen hadden de daggasten zich verzameld voor het Prinsehuis waar het huwelijk zou worden gesloten. Toen de bruid door haar vader werd weggegeven, haalde Frank zijn bruidsschat uit zijn binnenzak en overhandigde zijn schoonvader een bronzen kameel(tje)!

De taarten deze middag waren door drie vriendinnen van Elise gemaakt en verdienen hier een vermelding! Ze zagen er niet alleen geweldig uit (die taarten), maar ze smaakten net zo. Na dit feestje van toosten en bruidstaart, ging de hele groep naar Fortezza in het oude Pompgebouw met uitzicht op de jachthaven. Als je in Hellevoetsluis woont, hoef je niet meer te reizen!

 

 

Reacties