Bruidsreportage | Anneke | Heijplaat in Rotterdam

DSC_6748

Bruidsreportage | Anneke | Heijplaat in Rotterdam

Met een brede grijns liet de chauffeur zijn raam zakken en riep in onvervalst Rotterdams: ‘Hé, heb je de bruidegom in het water gepleurd?’ Het zat iets anders… Anneke had haar (aanstaande) bruidegom thuis gelaten en was in haar oranje Daf 66 (39 jaar oud) vrolijk voor deze modelshoot naar Rotterdam gereden. Samen met collega Wendy Huizer van TopFotografie fotografeerde ik Anneke als modelbruid op de dag van de zonsverduistering. Felle zon kan lastig zijn, maar schemering om 11 uur ’s ochtends is ook wat. Alle tijd dus om met elkaar eerst gezellig wat te drinken in Dokkaffee. Anneke studeerde pedagogiek, is weddingplanner (!), christen, vrolijk, wil in een yurt gaan wonen (google weet wat dat is) en omdat haar vriend een echte barista is, weet zij precies hoe een goede cappuccino er uit hoort te zien… Die van ons had teveel belletjes!

Nadat Wendy haar in haar trouwjurk met hoepel en rijgkoord en sieraden en bijpassende All Stars had geholpen, werd het langzaamaan lichter en gingen we aan de slag. Aan belangstelling hadden we geen gebrek. Regelmatig werden we hartelijk gefeliciteerd, werd iedereen blij bij het zien van deze stralende bruid en kregen we alle ruimte om te fotograferen. De All Stars werden omgeruild voor hakken, maar Anneke koos uiteindelijk voor basic: blootsvoets.

De dag zou een enorme carrièresprong laten zien van deze bruid. Ze kwam in spijkerbroek en haar Dafje aan en eindigde de shoot in stralend wit bij een Lamborghini Gallardo van een opvallend aardige eigenaar! Ze mocht gerust even in de auto gaan zitten… Anneke is nog niet terug… Wij zitten hier nu met een eenzame bruidegom, een lege yurt, All Stars, een oranje Daf 66 én veel mooie foto’s!

Reacties