Bruidsfotografie | Jelle en Kirsten trouwen in ’s Gravenzande

DSC_9231-2

Bruidsfotografie | Jelle en Kirsten trouwen in ’s Gravenzande

Kirsten en Jelle ontmoette ik in november 2016 aan de Oude Haven in Rotterdam. Het was herfst, koud en het regende druilerig. Dat zou het jaar daarop in mei heel anders zijn. De zon zou stralen, het zou windstil zijn en zo rond de 25 graden…. Het werd 19 mei, de zon was niet te zien, het regende, waaide en veel warmer dan 15 graden was het niet. Tenminste dat was de start van onze fotoshoot aan de Kralingse Plas. Het werd in de loop van de dag allemaal zoals het hoort te zijn op een trouwdag: stralend!

De Kralingse plas in Rotterdam leverde stoere plaatjes op met donkere luchten. Hoe stoer de foto’s ook zouden zijn, we maakten snel een ander plan en reden naar Lijm en Cultuur in Delft om binnen de shoot te vervolgen! Ook beter voor de jurk van Kirsten… Intussen werd druk overlegd of de trouwplechtigheid buiten of binnen zou moeten. Het werd buiten, een tent werd gespannen, nichtje en neefje strooiden rozenblaadjes op de hagelwitte loper, vrienden maakten muziek en intussen liet ook de zon zich zien!

Na de plechtigheid vertrokken we in een typisch Engelse dubbeldekker richting ’t Woudt. In dit¬†kleinste dorp van Nederland (35 inwoners) lieten ze hun huwelijk zegenen in het kerkje uit de 16e eeuw. Het was manouvreren voor de buschauffeur! De ‘infrastructuur’ van dit dorp was niet afgestemd op dubbeldekkers.

Het walking dinner in de Viersprong werd tussen de gangen door opgevrolijkt door geweldige anekdotes over het bruidspaar. Familie en vrienden hadden de regie gepakt en zagen hun kans schoon om een flink aantal weggezakte herinneringen goed op het halen! Het werd een vrolijk feest met de bruidstaart als dessert.

De huwelijksreis ging naar Mexico. Terwijl iedereen weer gewoon aan het werk was, stuurden ze regelmatig foto’s van azuurblauwe luchten, witte stranden en cocktails op de armleuningen van ligstoelen aan de rand van het zwembad….

Nu alvast een preview van 19 mei 2017!

 

Reacties