Bruidsfotografie | Niels en Eline trouwen in Hendrik Ido Ambacht

DSC_0493

Bruidsfotografie | Niels en Eline trouwen in Hendrik Ido Ambacht

Eline droomde als jong meisje al van een witte trouwjurk met een sluier van minstens 3 meter lang en (ook niet onbelangrijk) een prins op een wit paard. De droom van de jurk en de sluier van 3 meter kwam uit, de prins ook, maar hij kwam niet met één, maar met 450 brute paarden onder de motorkap van een Audi RS5. Nadat Eline en haar jurk netjes opgevouwen in de auto zaten, reden we naar landgoed Dordwijk in Dordrecht. In 1635 werd deze buitenplaats aangelegd en een kasteelboerderij gebouwd. Het park is in Engelse stijl aangelegd en heeft een prachtige Oranjerie. We hadden juist deze locatie uitgekozen omdat er regen was voorspeld. We hoefden niet te schuilen deze morgen, het bleef heerlijk droog. Maar de overdekte Oranjerie was ook bij droog weer te mooi om over te slaan!

De daggasten hadden zich intussen op straat verzameld bij familie Van der Wal om het bruidspaar welkom te heten. Ze wisten niet dat Niels met 450pk de straat in zou komen stuiven…. Dat leverde vooral bij de mannen veel bewondering op. De vrouwen hadden meer oog voor de bruid en haar oogverblindende jurk!

Na het gemeentehuis en de kerkdienst werd het feest in hotel Ara gehouden in Zwijndrecht. Intussen regende en waaide het werd de sluier van Eline alle kanten op geblazen, dus maakte we de groepsfoto’s binnen. Al snel na het feest vertrokken Niels en Eline naar de meest romantische plek op deze aardbol: Venetië!

Hier een impressie van 29.09.2016.

Reacties