Bruiloft | Met Carin & Patrick in Mijnsheerenland

DSC_1915

Bruiloft | Met Carin & Patrick in Mijnsheerenland

In een sukkeldrafje achter de trouwauto aan en intussen alvast wat foto’s op het scherm van m’n camera bekijken. Het is er deze dag niet bij! Patrick rijdt 160 km/h met zijn bruid in de Ford Mustang uit 1965 (6 cilinders en 200 pk) door de Heinenoordtunnel en ik probeer hem bij te houden …. Groot voordeel is dat we overal ruim op tijd waren en Carin ook nog een sigaret kan nemen.

Als Patrick aanbelt bij zijn bruid, stapt hij snel naar binnen om zijn bruid Carin te omhelzen, maar ook omdat het plenst van de regen en zijn corsage met 2 sigaren droog moet blijven. Opvallend hoe snel de zon doorbreekt deze dag! Dat is natuurlijk altijd mooi, maar zeker op deze dag een cadeautje. Precies als de allerlaatste groepsfoto gemaakt moet worden, begint het pas weer te regenen.

Wat een prachtige locatie hebben ze gekozen in Mijnsheerenland! Gewoon aangebeld omdat ze het er zo mooi uit vonden zien. De deur staat voor ons open en we kijken onze ogen uit in het Hof van Moerkerken uit de 18e eeuw. Niet alleen het interieur, maar ook het tuinhuis, de lama’s, de rozen, de kas en het bos zijn de moeite waard. Een prachtige omgeving die prima past bij dit mooie stel. Dat ze mooi zijn hoef ik niet te vertellen, dat is ook prima op de foto’s te zien!

 

 

 

 

Reacties