Bruiloft | Susanna & James trouwen op kasteel Vanenburg in Putten

DSC_7365

Bruiloft | Susanna & James trouwen op kasteel Vanenburg in Putten

Susanna droomde van een witte bruiloft, een prins op een paard en een kasteel. De prins (James Riddle) kreeg ze, het kasteel ook, maar het paard en de sneeuw moest ze erbij dromen, want het was een heerlijk stralend zonnige dag in december! Een mooi internationaal gezelschap (Australië en Nederland) wachtte de bruid op in de oranjerie. De toon werd direct feestelijk ingezet door Jafeth (piano en zang) en Sifra (zang) van JES-Music. Kees Kraayenoord werd uitgedaagd om dit keer in het Engels zijn verhaal te doen. Het ging hem goed af!

Terwijl de gasten op het kasteel lunchten, gingen wij met onze lunch naar buiten om de foto’s te maken. Mocht je nog twijfelen over een unieke locatie om te trouwen…. Behalve het kasteel (een museum op zich) en de bijgebouwen, zijn er verschillende klassieke Franse en Engelse tuinen, oude bomen in een park, tuinkas, rozenbogen, vijvers met fonteinen en nog veel meer op dit landgoed uit de 17e eeuw.

Deze dag was extra bijzonder omdat het bruidspaar drie dagen later naar Australië vloog om zich daar te settelen om daar (zoals bij een sprookje past) hopelijk nog lang en heel gelukkig te leven!

Reacties