Familiefotografie | Op de bank in oud park Ridderkerk

DSC_6986

Familiefotografie | Op de bank in oud park Ridderkerk

Moeder Corry wilde graag een foto met haar gezin op de bank. De bank als symbool van familie, gezelligheid, praten en plezier. Die foto maakten we natuurlijk! Mooie Engelse banken waren er genoeg. We hadden alle ruimte en het mooiste herfstweer in dit prachtige oude park in Ridderkerk. Terwijl ik verschillende combinaties fotografeerde, wachtte het ene deel van de familie geduldig op een bank in de herfstzon. Het andere deel gaf mij aanwijzingen over blikken, poses of hoe je als Egyptenaar kunt lopen… Nee, gesloten waren ze niet en ik kreeg dan ook in korte tijd een mooie indruk van dit gezin. De ontmoeting voelde vertrouwd, alsof ik zelf, thuis, op mijn eigen bank zat!

Reacties