Familiefotografie | Stoer portret van familie Hak

DSC_2176

Familiefotografie | Stoer portret van familie Hak

De fotoshoot mocht in de achtertuin, zei Linda, we hebben een paar hectare om te fotograferen en anders kunnen we nog wel naar de Biesbosch rijden. De achtertuin was de Biesbosch zelf, dus ver hoefden we niet te rijden. Jammer voor Daniël, hij had ons graag allemaal gebracht op zijn rode Renault! Is het een trekker of tractor? In de achtertuin waren weiland, bos en vijver te vinden, dus keuze genoeg voor als decor. Ook hoefde ik niet lang na te denken over de opstellingen, de jongste dames waren behulpzaam genoeg om mij van tips te voorzien. ‘Mijn vader is langer, dus die kun je beter laten zitten’ of ‘Wij willen op de kar, want dat is leuk!’ of ‘Nee, zo moet je niet roeien…’ etc!

Het was een stoere, maar ook spannende shoot! Achter mij werd mijn fototas door Klara (koe) aangezien voor krachtvoer en sloeg ze haar tong al om mijn camera. In de vijver manoeuvreerde ik met een peddel in de ene en camera in de andere hand om vanaf het water te fotograferen (natuurlijk ging dat bijna mis en had ik nu geen foto’s meer gehad). En vlak voor mijn neus probeerde oudste dochter Rebekka levensgevaarlijke karata-sprongen uit waar een complete Masai-stam voor op de vlucht zou zijn geslagen!

Behalve stoer en spannend was het natuurlijk gewoon ontzettend gaaf om te zien hoe het gezin van Robert en Linda elkaar en hun dieren aandacht geven. Daar kun je best trots op zijn!

p.s. Vanaf nu ga ik mijn tuin ook in hectares weergeven. Dat klinkt gewoon beter! Want 1 hectare is 10.000 vierkante meter en als ik dan goed reken, is mijn landgoed ook een hectare, maar dan een met 2 cijfers achter de komma…

 

Reacties