Familieportret | Fotoshoot aan het Noordzeestrand

DSC_7123

Familieportret | Fotoshoot aan het Noordzeestrand

Het leek een ‘tableau vivant’. Vier blonde kinderen zoekend naar schelpen, krabbetjes en kwallen. Op de achtergrond de ruisende golven van de Noordzee. Ik mocht deze middag het gezin van Robert en Linda fotograferen en proberen om mijn camera zand- en zeewatervrij te houden! Vanaf het warme strand leek het zeewater prachtig en aantrekkelijk, maar in juni is het nog echt koud. We trotseerden de temperatuur en letten goed op haaien, zeemeerminnen en piraten. Je weet soms niet wat je allemaal tegenkomt in de branding van de zee!

Van het levende schilderij maakte ik een aantal stilstaande beelden om te laten zien hoe mooi het allemaal was én is!

Waar ik ook mag komen
Zal ik blijven dromen
Van mijn heerlijk gouden Noordzeestrand
Niets kan dat vervangen
Steeds zal ik verlangen
Naar mijn heerlijk Noordzeestrand

Reacties