Familiereportage | Onderaan de dijk bij familie Mak

DSC_7090

Familiereportage | Onderaan de dijk bij familie Mak

Wat zet zoden aan de dijk om goede foto’s te maken? Taart! Terwijl ik de tuin binnenstapte van de familie Mak, kwamen aardbeien, slagroom, soezen en het opgewekte gezicht van Antoinette mij tegemoet. Ze waren deze dag 30 jaar getrouwd en ik mocht meegenieten. Maar eerst foto’s maken in de achtertuin! Wat een prachtige landelijke tuin (of is het een landgoed?) trof ik daar onderaan de dijk! Natuur, zover je kunt kijken! Maar ik was natuurlijk niet gekomen voor taart en natuur, ik kwam om de familiesfeer in fleurige beelden te vangen… Het werd een feestje! De mannen waren in de meerderheid en gingen voor goud om goed in beeld te komen! Om zijn 3 kleinkinderen lachend in de lens te laten kijken, voerde Theo allerlei wonderlijke acts achter mijn rug op die steeds abrupt werden afgebroken als ik mij omdraaide… De kinderen genoten er in elk geval van! Ik genoot van deze avond bij deze familie. Het ‘geheim’ van deze familie? Het antwoord staat op de schouder van Vivian: I will fear no evil, for you are with me! (én taart natuurlijk…)

 

Reacties