Familieshoot | Familie Broer op de Loonse en Drunense duinen

dsc_8374

Familieshoot | Familie Broer op de Loonse en Drunense duinen

Hoe lok je je ouders naar een mooie locatie voor een fotoshoot op zaterdagmorgen? Zeg dat je het leuk vindt als ze komen picknicken, maar wel graag met mooie kleren, want in het zand en bos met je dagelijkse kleren, is natuurlijk niks! Zorg ervoor dat de rest van de familie er ook is. Zet een partytent op voor het geval het gaat regenen en je Zeeuwse bolussen nog natter worden… Vergeet ook niet om een fotograaf te regelen. Schoondochter Heidi had alles prima geregeld en dus werden pa en ma op deze morgen verrast door hun 19 (klein)kinderen.

Jonge kinderen voor de camera krijgen (maar met takken zwaaien is leuker), in de camera laten kijken (‘nee, niet naar tante Elise’), blij laten kijken (alle soorten kaas komen voorbij), blijf maar zitten (‘het prikt hier!’), geen vingers in je mond (‘ik heb honger!’)… Het is altijd weer een boeiende uitdaging om iedereen op de foto te krijgen. Het is een mix van poseren en gewoon blijven doen. Gelukkig draait het bij fotografie vooral om echte plaatjes.

We hadden, op een paar spatjes na (de partytent stond er niet voor niets) een prachtige morgen daar op de Loonse en Drunense duinen in Kaatsheuvel.

Reacties