Gezinsfotografie | In het Museumpark van Rotterdam

DSC_6058

Gezinsfotografie | In het Museumpark van Rotterdam

Ze kwamen uit Veenendaal naar het museumpark in Rotterdam en hadden zin in een fotoshoot. Nouja, Tinie en Paul hadden er zin in en de kinderen ‘best wel een beetje’…. Ik mocht dit mooie gezin in allerlei combinaties vastleggen.

Paul en Tinie wilden in ieder geval ook graag samen op de foto. Het mocht gerust een beetje romantisch zijn, tussen bloemen bijvoorbeeld. We hadden niet in de gaten dat ze precies op een mierennest zaten. Terwijl het stel elkaar mooie dingen vertelde, kropen de eerste mieren via de benen van Paul omhoog en waarschuwden intussen hun andere 1600 familieleden om hun voorbeeld te volgen…. Ik heb te weinig woorden om de lenigheid van Paul in dit blog te kunnen omschrijven toen hij deze indringers in zijn broekspijpen ontdekte!

Naast deze ‘attack’ was het een gezellige en zonnige middag rond en tussen de vier musea van Rotterdam. Ze haalden herinneringen op aan vakanties en vertelden over studies, onderwijs en verpleging. We dronken na afloop een glas op het terras van het NAI en evalueerden de fotoshoot. Het was ze heel veel procenten meegevallen!

 

Reacties