Gezinsfotografie | Onverwoestbare spijkerbroeken banjeren door de herfst in Rotterdam

DSC_5393

Gezinsfotografie | Onverwoestbare spijkerbroeken banjeren door de herfst in Rotterdam

Petra had goed geluisterd naar de SIRE-campagne ‘Laat jij jouw jongen genoeg jongen zijn?’ Jongens moeten de ruimte krijgen, risico’s kunnen nemen, veel bewegen en experimenteren. Het kwam deze middag allemaal nog beter aan de orde, want het bleek ook voor meisjes te gelden! Niet alleen Hidde, maar ook Lotte was al snel kampioen moddervlekken-maken-op-je-nieuwe-onverwoestbare spijkerbroek-binnen-3-minuten!

Het is natuurlijk ook geweldig die herfst. We vonden kastanjes die tam waren en paddenstoelen die erger stonken dan het linkerbeen van Hidde die in de moddersloot dook. We klommen over boomstronken, sprongen op plankenbruggen in het water, vonden takken als geweien en pluimen van paardenbloemen om te testen of hij wel of niet van je hield …. Als er niets overblijft, houdt hij dan wel of niet van je? Aan het einde van de shoot liep Petra nog een ereondje met haar kampioenen op haar rug.

Via SIRE maken opvoeders kans om een onverwoestbare spijkerbroek (voor jongens) te winnen.  Met deze broek krijgen jongens de ruimte om zichzelf te kunnen zijn. Ik zag deze middag dat het klopt van die spijkerbroek, maar ook dat het geldt voor meisjes (én sterker nog: ook voor dames…!).

Reacties