Loveshoot | Daniëlle + William op de Kop van Zuid in Rotterdam

DSC_8995

Loveshoot | Daniëlle + William op de Kop van Zuid in Rotterdam

Ze zijn druk aan het klussen in hun huis, want vrijdag 1 juli 2016 moet alles echt klaar zijn! Dan trouwen de juf en de politieagent uit Ouderkerk (in Lekkerkerk).

Je kunt in een mensenmassa al snel iemand herkennen die op weg is naar een fotoshoot. Perfect aangekleed, nog even snel naar de kapper geweest, make-up net iets subtieler aangebracht dan normaal en ze lopen net iets meer rechtop… Als je er op gaat letten, zijn er overal twee soorten mensen: zij die wel en zij die niet op de foto gaan. Het maakt de wereld overzichtelijk…. Ik had deze middag eerlijk gezegd iets anders verwacht. Want als je aan het klussen bent, moet er latex in je haar zitten en de kleur van de kozijnen ergens op je handen. Maar ik kon er (ook) met mijn 200 mm lens, geen spoortje van ontdekken! Daniëlle en William zagen er ‘spik en span’ uit!

We liepen over de Kop van Zuid. Het is een prachtige locatie, maar als er wind staat, waait het al snel flink tussen het water en de hoge woontorens. We besloten op temperatuur te komen in het filmhuis Lantaren-Venster. In 2010 werd dit mooie en lichte filmhuis geopend. Wij mochten er foto’s maken zoveel we wilden. We wandelden naar de punt van de Kop van Zuid. Daar had William zijn rode Ferrari 360 Spider F1 geparkeerd. Ik had weinig tijd om hen uit te zwaaien. De 400 pk waren erg snel uit het zicht verdwenen….

Tot ziens op 1 juli!

 

 

 

 

Reacties