Loveshoot | Mariëlle & Maarten

DSC_4943

Loveshoot | Mariëlle & Maarten

Deze shoot hadden we al veel eerder kunnen doen, maar Mariëlle was nog te bruin…. Ja echt!  Ze was 3 maanden op Aruba geweest voor stage en was nog te bruin vergeleken met haar vriend Maarten… Ze wilden graag laten zien dat ze ook qua kleur goed bij elkaar pasten, dus daarom wilden ze even wachten! Voordat Maarten nu voor een cursus Engels een aantal maanden zou vertrekken naar Bristol, kwam dit mooie moment samen ook prima uit.

We hadden deze locatie niet zomaar gekozen. Maarten (studeert communicatie) heeft als echte Zeeuw iets met water, havens en boten en Mariëlle (is met haar toelatingstoetsen Pabo bezig) wilde graag de Erasmusbrug op de achtergrond. Op die typisch Rotterdamse plek hadden ze verkering gekregen!

Waarschijnlijk was Mariëlle wel wat zon gewend op Aruba en omdat Zeeland de meeste zonuren heeft, kon Maarten ook wel hebben. Ik zag dat het 38 graden was deze middag…. Ondanks deze hittegolf was het langs het water van de Veerhaven en in de schaduw van het Westerpark prima uit te houden. Het werd een ideale optelsom: weer + locatie + verliefd (gelijk getint) stel = heerlijk zomerse plaatjes

 

Reacties