Moments in a family life | Familiesessie met Ron & Annemarie

DSC_3549

Moments in a family life | Familiesessie met Ron & Annemarie

In dit nieuwe project ‘Moments-in-a-family-life’ ben ik op zoek naar de gewone momenten van het dagelijks leven (‘ordinary life’). De dingen die op het eerste gezicht heel gewoon zijn, maar juist het unieke van een gezin laten zien. Hierbij gaat het niet om poseren voor de camera, maar om helpen bij het wasmachine, tanden poetsen, het koffiezetten en drinken in de zithoek, allemaal momenten die kenmerkend zijn voor een familie.

Ron en Annemarie wilden met hun twee kinderen Stijn en Zoë graag meewerken aan dit nieuwe project. Ik mocht de sfeer van een gewone zaterdagmorgen meemaken. Ik keek mee naar Frozen, at versierde cake, zag hoe Stijn ook mijn naam Jan kan schrijven en kinderen kunnen helpen in het huishouden!, ook mocht ik de ketting van Zoë passen, en meekijken hoe goed tanden worden gepoetst, ging mee naar de schommels en nog veel meer!

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Wil je meer informatie over deze shoots (de prijzen beginnen bij 225 euro), mail of bel dan gerust! Voor de eerste 2 gezinnen die zich aanmelden, geldt een actietarief!

 

Reacties