Wedding in Tuscany | Debbie & Maher

DSC_3991

Wedding in Tuscany | Debbie & Maher

Ze leerden elkaar 4 jaar geleden kennen op Mallorca. Wat eerst op een vakantieflirt leek, bleek al snel ware liefde te zijn. Na 6 maanden heen en weer reizen, besloot Maher naar Nederland te komen. Toen hij Debbie op 4 december 2012 ten huwelijk vroeg, was het antwoord volmondig ‘ja’ en was de trouwlocatie even snel duidelijk: Italië! In het prachtige Toscane wilden ze graag met familie en vrienden deze bijzondere dag vieren. Iedereen zal begrijpen dat ik mij bijzonder vereerd voelde dat ik op die plek de bruiloft van dit stel mocht fotograferen! Het feest werd op Le fonti a San Giorgio in Montespertoli gehouden en de trouwplechtigheid zelf in Certaldo. Vanuit alle richtingen kwamen ze gereden of gevlogen naar de Chianti: Dinteloord (waar ze bananen nog als boodschappenbrief gebruiken…), Italië, Zwitserland en Amerika. Vrijdagavond startten we met het traditionele pizza en wijnfeest (nee, geen bier). De zaterdagmorgen was bedoeld om rond en in het zwembad te hangen, maar iedereen was druk bezig met kleren, haar en make-up. Als eerste vertrok Maher met zijn moeder in een witte Fiat 500 naar Certaldo met alle gasten achter hem aan. Debbie vertrok met haar vader een kwartier later. Omdat de chauffeur van Maher een omweg nam, zag hij Debbie bijna te vroeg. ‘Als dat gebeurt’, gilde Sharon, ‘vreet ik mijn borstel op!’ In Palazzo pretorio (7e eeuw!) ontmoeten ze elkaar onder de vioolklanken van Bach en klonk niet veel later twee keer een duidelijk ‘SI’!

Met het bruidspaar liepen we (zoon Harmen was mijn ‘second-shooter’) het stadje rond. We hoefden geen aanwijzingen te geven om op elkaar te letten. Als wij waren weggelopen, hadden ze het niet in de gaten gehad…

Die avond was het grote feest in Montespertoli, compleet met aperitief, diner, bruidstaart, boeket werpen (én vangen), wensballonnen en een dj in de feesttent.

Maandag vertrokken meneer en mevrouw Miled richting Tunesië om daar de oma van Maher op te zoeken. Nee, ze hadden daar geen fotograaf meer nodig, dus vlogen wij weer terug richting Nederland met veel foto’s en prachtige herinneringen.

Reacties