Ga mee naar Uddel, daar zit het gezin Wisse om 7u al fris en fruitig aan het ontbijt! Dat moment tekent ook direct wat belangrijk is voor Anne en Bernard: familie én vrienden. Als Anne door moeder en zussen in haar jurk is geholpen, is het al snel hoorbaar dat er een Porsche in aantocht is. De witte loper ligt uit voor hem en Anne wandelt hem lachend in de armen.

Om direct maar niet standaard te beginnen met de fotoshoot, starten we in het prachtige morgenlicht middenop de Aardhuisweg door het bos de eerste foto’s. Sorry voor het oponthoud pakketbezorgers, leveranciers, account managers en hoveniers… 

Na de shoot wachten vrienden en familie hen op bij landgoed Staverden (de kleinste stad van Nederland). Iedereen wordt daar niet karig onthaald en krijgt ruim de tijd om het bruidspaar te bewonderen. Gelukkig is de ceremonie in de schaduw van de tent, want intussen schijnt de zon heerlijk zomers!

De collega’s van Anne uit Staphorst en haar kinderen uit groep 5/6 staan intussen klaar bij de kerk. De meisjes vinden de jurk van Anne vooral ‘heel erg mooi!’ en de jongens de Porsche ‘écht vét!’. Op landgoed Schovenhorst in Putten wordt het feest vervolgd met bogen, veel taart, spelletjes, raadsels en natuurlijk enorme cadeaus! 

Blijf nog even gezellig kijken!