Trouwen op Scheveningen en vliegbasis Soesterberg

Op 11 april 2021 stuurde Willeke een berichtje: we zijn op jouw portfolio beland en blijven op jouw account en website kijken! Vanaf dat moment telden we met elkaar de 395 dagen af naar 12 mei 2022. Wat vorig jaar al duidelijk was, dit stel gaat de show stelen. Let op de foto’s! Toen de jurk van Willeke in de boom hing en de zon er precies op scheen, hielden alle duiven ademloos alles binnen. Kijk hoe prachtig ze werd opgemaakt door Marjan Meijles van Meerdanhaar. Maar dan klinkt er een roffelend motor geluid, er arriveert een zeldzaam mooie Porsche op het kerkplein in Scheveningen. Daar stapt de militair van de luchtmacht uit en nu worden niet alleen de duiven, maar ook de familie ademloos stil… Ik zie verschillende mensen vragend rondkijken: is dit een filmset? 

Als je op Scheveningen woont, moet je natuurlijk naar de Boulevard en de Pier. Maar als je bij de luchtmacht werkt, moet je ook naar Soesterberg. Nadat we dit deel van hun script hebben uitgewerkt, rijden we naar de Sparrendam in Hoevelaken waar de gasten hen opwachten. De stilte is dan voorbij en ik hoor vooral: oh wat prachtig, schitterend zeg, die jurk, dat pak!

De ceremonie is vol mooie momenten, verdrietige herinneringen, persoonlijke geloften en twee keer een overtuigd ‘JA’!

De opa van Bart Jan zegent hun huwelijk in en na afloop is er de sabelwacht bij de uitgang van de kerk. Alleen doorgaan na stevig zoenen en als beloning een tik met de sabel op het achterwerk van de bruid.

De film wordt afgesloten met een spetterend feest!