In ruil voor twee kamelen kon Johannes zijn schoonvader overhalen om Annemarie weg te geven… Als het aan Lars (broer van Annemarie) had gelegen, was deze ruil nog niet doorgegaan voor een hele dierentuin!

Onder de watertoren in Bodegraven hingen de vlaggen uit, maar was de top van de toren zelf onzichtbaar door dichte mist. In de loop van de dag zou dit veranderen in een prachtige strak blauwe lucht met een warme voorjaarszon. Nadat Annemarie was veranderd in een prinses, kwam haar prins in zijn witte Mercedes 220 SE uit 1960 haar ophalen. Zomaar vertrekken, lukte niet omdat de hele buurt hen eerst wilde bewonderen!

Bij Lijm & Cultuur in Delft (ik hou van deze locatie!) maakten we onze eerste foto’s. Deze dag was Hester de Rooij (filmmaker) ook aanwezig en dat was erg prettig samenwerken. Halverwege de dag zei ze zelfs dat ik niet eens in de weg liep! In Rotterdam aan de Maas met op de achtergrond hotel New York (ik hou ook van deze locatie!), waar ze verkering hadden gekregen, maakten we snel nog een paar plaatjes. We hadden hiervoor precies 6 minuten volgens de ceremoniemeester… De 80 daggasten hadden zich intussen verzameld bij het Heerenhuys in het park bij de Euromast. Wat een feest om op je trouwdag door zoveel zonnige vrolijkheid te worden omringd!

Na de ceremonie en de kerkdienst, reden we naar de RDM-campus op Heijplaat (ook weer zo mooi daar!). We konden er nog net even genieten van de ondergaande zon.

De volgende dag vertrokken ze samen naar Praag: hodně štěstí!