Búútegeweun! Dat is een aardige typering van Flakkee, maar zeker ook van deze bruiloft met 3 dames en 4 heren…

Het werd een levendige start van de dag met kappers en veel spiegels (oh nee, die ene lok zakt steeds weg), veel nieuwe blauwe kleren (maar ik doe geen lange broek aan!), te kleine broekriemen (waar is de hamer? ik sla er wel een extra gat in!), hoge hakken (neeee, ik zit vast!) en nog veel meer bruidsvreugde! Ze hadden er allemaal veel zin in en zagen er (zeker na al die investeringen) geweldig uit!

Nadat de BMW Z4 Roadster vol was gepuzzeld (veel pk, maar weinig ruimte) reden we in colonne naar het Havenhoofd in Mharnis. De lucht was grijs en het miezerde wat, maar de vrolijkheid werd niet weggespoeld.

Omdat na de kerkdienst de zon was gaan schijnen tegen een lucht in prachtige tinten blauw, kon het dak van de cabrio open en slingerden we over dijkjes langs graan- en bloemenvelden. Omdat ik mijn camera toch bij mij had, konden we mooi nog wat fijne platen maken! In het graan hoorde ik iets als: ik bin groôs op een vrouw zoas joe!

Aan het strand in Paal 10 in Ouddorp werd deze mooie dag vervolgd met bbq en feest. (Dat is trouwens een prachtige feestlocatie, aanrader!)

Ik ben overtuigd: Flakkee is buitengewoon!