Regen, veel regen was voorspeld, maar het pakte heel anders uit! Zou het komen door alle vrolijke kinderstemmen tijdens de sing-in dat de laatste wolken verdwenen? Of zit je in een fort in de waterlinie altijd goed beschermd tegen het water? Hoe dan ook, het werd een heerlijke, zomerse dag!

Luuk en Ineke waren vorige jaar al een beetje getrouwd toen hun bruiloft door corona in het water was gevallen. Het feest zelf moest verzet worden, want een feest zonder je ouders, broers, zussen, neefjes, nichtjes, vrienden en vriendinnen, is voor Luuk en Ineke als een tuin zonder bloemen. Nou, die bloemen waren er deze dag wel! Marijke, de zus van Ineke, had niet alleen een prachtig boeket gemaakt, ook de feestzaal was stijlvol gedecoreerd!

Maar er was nog veel meer deze dag! Ik denk aan dingen als: de zorg van broer Frank die zijn zus geen tel uit het oog verloor, de prachtige jurk van de bruid, de te snelle Audi van de bruidegom, het witte springkussen voor de kinderen, de geloften de het bruidspaar voor elkaar uitsprak, de muziek tijdens de sing-in, de bruidstaart, fort Wierickerschans als decor en nog veel meer!

Bruidsjurk en schoenen van Ineke: bruidswinkel De Sluier

Pak en schoenen van Luuk: Roka

Feestlocatie: fort Wierickerschans in Bodegraven