Trouwen in Katwijk, dat is boulevard, strand en zee… Klopt, maar vergeet het prachtige Panbos niet! De liefde tussen Rebekka en Marco ontstond tijdens het wandelen in de bergen, dus moest er vandaag ook gewandeld worden. Geen willekeurige route, maar goed voorbereid! We vonden mooie open stukken vol met bloemen en heerlijk licht tussen de bomen. Natuurlijk moesten we ook naar het Katwijkse strand met de kleurrijke strandhuisjes.  Geen strandwandeling, maar het werd duidelijk dat variatie in decor de rode draad van de dag zou worden!

De gasten wachtten hen op in een kerk dichtbij het gemeentehuis. De ceremonie werd een feestje met veel humor en vaart! Het feest kreeg een prachtig vervolg met taart en meer bij Coazy op een eiland in Warmond. Na dit zonnige moment wachtte een belangrijk moment: de kerkelijke inzegening in de kerk van Warmond. Gasten kwamen niets tekort deze dag. De kerk zat vol en iedereen was na afloop welkom in de tuin van de kerk. Daar werd iedereen goed verzorgd door Brownies & downies – Good things happen over coffee… 

De dag werd afgesloten met een diner op het Landgoed Oud Poelgeest… mooi – mooier – mooist!

Je kunt al raden hoe hun huwelijksreis eruit zag… precies! Wandelen!

Komen wil de Ene | langs de paden van vriendschap en trouw | voor wie Zijn verbond en Zijn overeenkomst houden (Psalm 25:10)