Het thema van de trouwdag van Mark en Marouscha (met een k) was zonder twijfel: JA IK WIL! Mark riep het al voordat de ambtenaar de vragen ging stellen. Maar ook Marouscha hoefde niet na te denken om in de blauwe Porsche te stappen die prins Mark onderaan de stoep parkeerde.

Bij de eendenkooi van Ameide hadden we rond het kooikershuisje alle ruimte voor onszelf. Ja, dat wil ik wel, appte ik toen ik de foto’s vooraf te zien kreeg! Een mooi beschermd natuurgebied waar je prima op naaldhakken kunt lopen…

Bij hoeve Dijkzicht in Leiderdorp wachtte een kleurige groep lieve familie en vrienden hen op. Mooi als je opa’s en oma’s, je familie en gewoon al je vrienden hier bij kunnen zijn.

Na het kerkelijk huwelijk in de mooie oude kerk van Koudekerk aan de Rijn, reden we terug voor nog meer feest, trampoline, cadeaus, knuffels en gezelligheid.

Marouscha aarzelde of ze die avond de lucht in wilde. ‘Als m’n broers het doen, dan zeg ik: ja, ik wil!’