In de Minicooper van Hester reden we om 6.45u vanuit Gouda de zon tegemoet. Die scheen die morgen vroeg vooral in Nijkerk! 19.06 werd 16.09 omdat er iets venijnigs met 19 rondspookte … Maar deze dag zouden de slager en de verpleegkundige echt gaan trouwen! Ze waren al gestart toen ze 11 jaar oud waren. Dat nam niemand serieus, maar ‘bezie de kinderen niet te klein‘ schreef Ida Gerhardt al terecht!

Nadat alle knoopjes van de bruidsjurk goed dicht waren gemaakt, kon Benjamin komen in zijn Jaguar! Na de ontmoeting, de knuffels op afstand en zonder afstand, reden we naar de schitterende Soesterduinen voor de shoot.

In Ridderkerk (en online in Australië) wachtten familie en vrienden het bruidspaar op. In de dorpskerk van HI-Ambacht werd het huwelijk ingezegend door de vader van de bruid.

Tijdens het feest werd Annemarij twee keer verrast met een lied. Haar opa zong een korte 18+ tekst die hij had onthouden uit zijn tijd in het leger. De tranen van het lachen rolden over de wangen van iedereen! Later die dag zong Benjamin een zelf geschreven lied voor zijn bruid. Nu rolden er tranen van ontroering!

Wij hebben lief omdat God ons eerst heeft liefgehad.