De loveshoot die ik schoot van de arts en de juf in het park in Rotterdam, bleek een pre-weddingshoot te zijn! Toen ze vroegen of ik op 20 april 2022 hun bruiloft wilde fotograferen, hoefde ik niet lang na te denken, dat wordt leuk!

Kasteel de Haar waar we startten die morgen, ken ik intussen en is in ieder seizoen prachtig, maar met een stralende zon al helemaal.

Het was een heerlijke dag met heel veel hoogtepunten voor het bruidspaar, hun gasten, de kinderen en mij. Wat een prachtige locatie voor een ceremonie buiten en een feest, is De Willemshoeve in Woerden. Vergeet ook het heerlijke eten niet! Omdat de dorpskerk in Moordrecht een belangrijke rol speelt in het leven van Ferdinand en Hanneke,  was hier de huwelijksdienst. Prachtig als je vriend deze dienst leidt.

Bekijk hier een kleine selectie van de vele foto’s. Enjoy the love!