Ze zoenden voor het eerst in de Swing in Gouda nadat ze flink gedronken hadden. De vriendin van Sarah was ooggetuige, maar kon zich niet goed herinneren of ze er überhaupt wel bij was….! Ook nadat ze nuchter waren, bleek het de moeite waard om samen verder te gaan en zo werd deze start uit 2014 op zaterdag 22 juni 2019 verzegeld met ‘Yes I do!’.

Het werd een dag zonder stress en geen knellende protocollen. Sarah nam ruim de tijd om te worden opgemaakt. Ze is een kenner op dit gebied, dus niet onbelangrijk! Maar toen Sarah haar bruidegom aan voelde komen, sprintte ze naar buiten en viel in zijn armen. Ik wou dat ik twee fotografen was, dan kon ik overal tegelijk zijn!

Nadat we de smalle polderwegen van Stolwijk hadden verkend, reden we naar het IJsselhuis Museumcafé in Gouda. Zo konden we al snel na de fotoshoot ook aan het bier… Ga nooit zover dat je de tap uit het oog verliest!

De kap van de Kever cabriolet hoefde deze dag niet dicht. Het weer was een extra cadeau en straalde net als alle daggasten die klaar stonden in Kasteel Woerden. De ceremonie werd een feestelijk moment van allerlei onthullingen waarbij een van de rode draden ‘feest’ was! Als bruidegom ga je dan ook niet simpel de champagne een beetje schudden en de kurk laten knallen. Dat kan beter! Paul sabreerde als een pro de fles!

Ik las in een tatoeage van een van de daggasten een mooie wens: Lichtpuntjes soms zijn ze groot soms zijn ze klein je hoeft ze niet te zoeken je kunt ze ook zijn. 

Terwijl iedereen weer gewoon aan het werk is, feesten Sarah en Paul verder in Valencia!