Je daggasten kunnen nog zo leuk zijn, ze winnen het niet van een stralende zon op je trouwdag. Hij was hartelijk uitgenodigd, maar het was nog niet helemaal zeker of hij ook echt zou komen. Hij was er bij, en hoe!

Het is opvallend hoe rustig de (meeste) bruidegommen zijn op hun trouwdag. Simon had alle tijd en dacht er zelfs nog over om even naar zijn privé-sportschool te gaan achter het huis… Dat gebeurde niet (ik kreeg wel een rondleiding) en we dronken rustig koffie en intussen kreeg ik adviezen over de beste visstekken in de omgeving!

Sanne werd intussen opgemaakt en keek de laatste aflevering van Expeditie Robinson om alvast in de sfeer te komen van haar huwelijksreis… Let op haar jurk, die verdient speciale aandacht! (Pak van Simon is natuurlijk ook een kijktip.)

We maakten foto’s in een leegstaande fabriek in Krimpen en reden door naar de oude straatjes en steegjes van Gouda. Ik denk steeds dat ik Gouda nu wel ken na 25 jaar, maar soms verrast de stad mij opeens weer. Neem bijvoorbeeld de Lutherse kerk uit de 17e eeuw en de (industriële) Lichtfabriek waar in de 20e eeuw turbines stonden die stroom en dus licht leverden. Daar wil je wel een feestje vieren! Dat konden Simon, Sanne en hun gasten overigens goed!

Het feest van het bruidspaar werd vervolgd op Bali, maar dan met z’n drieën (de zon is ook mee)!