Water! Dat was de rode draad! De feestelijk ingerichte tuin aan het water. De zelfgebouwde boot die al klaar lag om die avond mee weg te varen. De shoot aan de Kralingse plas. De rivier de Noord die Jeroen moest overvaren om zijn bruid op te halen en niet te vergeten het water uit de wolken wat die dag ook spontaan stroomde…

Maar er was natuurlijk meer dan dat! Denk aan de geweldige Ford (zonder stuurbekrachtiging) als trouwauto, de zon die al vroeg aanwezig was (maar niet zo vroeg als de video– en fotograaf…), de schitterende jurk van Jacoline (pak en zelfgemaakte strik van Jeroen natuurlijk ook!), stralende gasten en alles tot in de puntjes geregeld!

Jeroen had een vette loods geregeld in Pernis, compleet met lassers en inderdaad, veel vet! Meestal gaat dat het meeste er met wat poetsen en boenen wel weer af. Maar een relaxte bruid helpt het meest!

Een prachtige dag vol mooie verrassingen (een duif die te vroeg naar huis wilde, veel heel veel bekenden die in een haag het bruidspaar opwachtten, en nog veel meer!).