Zon en blauwe luchten

Op een stralende vrijdag (9 juni 2023) vond de betoverende bruiloft plaats van Lennard en Rose-Marie (Roos). Omringd door lieve familie, veel vrienden, muziek, bloemen, vreugde en een beetje bier.

In de oude straatjes van Woudrichem verraste Lennard zijn bruid Roos door een liefdeslied te zingen en gitaar te spelen. De bewoners van ‘Woerkum’ applaudisseerden en Roos huilde…

Nadat we tussen de schapen bij de molen op de wallen van het vestingstadje de laatste foto’s maakten, reden we naar de het huis van Jacqueline en Jaap in Uitwijk met de mooiste tuin van Brabant! Bloemenjonkers strooiden rozenblaadjes… In de schaduw van de kastanjeboom (de gasten roosterden in de zon!) werd de ceremonie gehouden. Vrienden speelden en zongen tijdens de kerkdienst in het prachtige kerkje van hetzelfde dorpje.

Na de ceremonie verplaatste de groep zich naar de kelder van het stadhuis van Dordrecht, waar een feestelijk diner werd geserveerd. Als je veel vrienden hebt, moet dat natuurlijk ook extra aandacht krijgen. Ik had bezwaren om Roos in de lucht te gooien, de klinkers in Dordrecht zijn toch ook echt van steen… Maar voordat ik was uitgepraat, werd ze al gelanceerd!

Deze zonovergoten bruiloft was een dag vol liefde, vreugde en het geluk van de zomer. Het stralende zonlicht, de muzikale momenten, de aanwezigheid van dierbaren en speelse momenten zorgden voor een onvergetelijke ervaring.

Maar niet alleen de zon danste door de dag, de nichtjes konden er ook wat van!