Liefde en trouw

Je bruidegom zou de nacht voor je trouwdag maar in je tuin liggen… Teunis deed het (met zijn schip)! Schip en tuin waren prachtig versierd met vlaggen en bloemen. De zon scheen uitbundig en alles was klaar voor het eerste grote moment: the first look. 

We startten de shoot natuurlijk op de Adelaar, het schip van Teunis. We mochten daarna ook op het terrein en in de loods van een scheepswerf foto’s maken. Dat leverde stoere beelden op compleet met vonkenregen. Met de Mustang (geluid van 8 cilinders!) slingerden we over smalle paadjes door het bos van Krimpen op zoek naar de mooiste plekken. 

In de tuin bij Ryanne thuis wachtten de daggasten ons op voor de Italiaanse lunch, echte koffie van T Roze Schaap, de ceremonie met blusboot op de achtergrond, heerlijke taart en champagne. 

Tijdens  de kerkelijke inzegening in de IJsseldijkkerk klonk niet alleen het ja-woord, maar ook prachtige muziek van de broers vd Vlist.

Het werd een heerlijk ontspannen feest met veel bijzondere (de speech van oma!) en vrolijke momenten (samen zweven…) bij restaurant Noosa. Zie de foto’s!