Niet moeilijk om het thema van de dag te bedenken als je je bruiloft aan de Loosdrechtse plassen viert en je weg bent van reizen, varen (en elkaar). Dan moet het iets met WATER en LIEFDE worden. We startten in Alblasserdam waar Irma in een wolk van benzine en verbrand rubber werd opgehaald in een Chevrolet Corvette. We reden richting kasteel Sypesteyn in Loosdrecht. Voordat we naar het water gingen, maakten we een wandeling in de prachtige klassieke kasteeltuin (inclusief dode muizen, zie hieronder). Intussen lagen de boten klaar om naar een eiland in de Loosdrechtse plas te varen. Wij (schipper, tweede fotograaf Sophie Koch en videograaf Benjamin Schakel) cirkelden om hen heen. Wat is het daar mooi!

Intussen wachtten de bruidsgasten hen op in de tuin van Finley aan het water. Complimenten ook hier voor de organisatie van de bruiloft door de ceremoniemeesters Nicolien en Corinne. Het bruidspaar moet zelf vooral kunnen genieten van de dag. Daar zorgden ze prima voor!

Na de ceremonie in de serre met live-muziek van je neefje, verhelderende quizvragen, liefdesbrieven van het bruidspaar, een prachtige toespraak van je broer en veel tranen. Ook hier het thema WATER en LIEFDE! Het werd tijd voor champagne en taart!

Omdat de kans groot is, dat je nu allang de foto’s aan het bekijken bent, kan ik de dag beter samenvatten: het was een prachtig feest aan het water!