Flikkert jouw computerscherm ook weleens? Het kan zomaar het begin zijn van een relatie. Meike had er last van en Pieter schoot haar te hulp en loste het probleem op. Meike kon zoveel handigheid niet weerstaan… Wat begin 2017 startte, kreeg deze 12e juli 2019 een stralend vervolg!

Meike fotografeert zelf ook bruiloften en had dan ook goed nagedacht over ieder detail. Op de foto’s kun je zien hoe smaakvol alles eruit zag! Pieter reed stipt op tijd voor in zijn bolide, een Jaguar E-type. We reden eerst naar de duinen bij Stellendam en stopten onderweg, niet gepland,  bij een vervallen boerderij. De gasten stonden hen intussen met veel kabaal op te wachten bij het ouderlijk huis van Meike! Na rustig met elkaar te hebben geluncht (Meike speelde ook nog even op haar viool), konden we lopend naar het oude stadhuis van Middelharnis.

Na de ceremonie en veel, heel veel papiersnippers over het bruidspaar en de groepsfoto’s hadden we nog een korte fotoshoot gepland. Dit tweede moment is een aanrader voor alle bruidsparen. Het decor is weer anders, later op de dag is het licht warmer en je bent weer even samen!

In Het Genot van Menheerse werd het feest vervolgd met diner en bruidstaart. Zie hieronder die heerlijke foto!

Bruidsjurk: Joke Rozenbeek – Couture Atelier (Middelharnis) | Bloemen: Anna Dijksman