Reizen is het sleutelwoord voor dit bruidspaar! Ze leerden elkaar kennen in Peru. Niet alle vakantieliefdes zijn raak, of zoals ze in Kampen zeggen: niet elke bluui wödt vrucht. Maar sinds die reis door Zuid-Amerika reizen ze onafscheidelijk samen verder. Als ik ze voor het eerst samen spreek, zijn ze net terug uit Nepal. En terwijl ik dit blog maak, zitten ze alweer op Mauritius en snorkelen in de Indische Oceaan.

Ik vroeg mij die morgen op 4 juli 2019 af waarom je nog zou willen reizen als je in zo’n prachtige stad als Kampen woont. Poorten (bij de Iesselkante) en kerken uit de Middeleeuwen en straatjes waar de tijd stil leek te hebben gestaan. Schattige steegjes (d’eiligestege) waar je alleen achter elkaar kunt lopen. Let wel op de doeven boven je hoofd…

Na de fotoshoot rijden we naar Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. Daar zullen we de rest van de dag het feest vooral buiten vieren. De bruidstaart kan buiten worden aangesneden en de ceremonie is in de boomgaard. Daar mag na het ja-woord worden gezoend of zoals ze dat in Kampen zeggen: smoksen of mekare op de bek zitten! 

Het is mooi als je op je bruiloft ook later nog even een moment kunt vinden om foto’s te maken. De andere locatie en het licht, maken de fotoserie gevarieerder. Behalve dat, is het ook een moment waarop je weer even (bijna) samen bent! De bossen rond deze hoeve en het licht dat door de bomen valt, is schitterend.

Na de uitgebreide BBQ en de kerkelijke inzegening in een van de gebouwen op het terrein van de hoeve, wordt het tijd om op uus an te gaon.