Nieuwpoort, nee niet die van 1600, maar een oud vestingstadje uit de 13e eeuw aan de rivier de Lek. Daar, in het oude stadhuis, trouwden ze, begeleidt door veel, heel veel kabaal van 50 blaastoeters en daarna nog meer kabaal van huilende geschrokken kinderen…. De ambtenaar ging verder in gebarentaal!

Iedere bruiloft is uniek en dat was deze ook! Het begon al met de bruidsschat van Cornelis bij de voordeur in Dordrecht… Geen boeket, maar een krat bier en geen bruid die de deur opende, maar je schoonvader! De locatie die het bruidspaar had gekozen, was de schitterende monumentale Dordtse tribune.

Cornelis wilde niet alleen met Naomi, maar ook met de dames Lakenvelders (koeien met een witte band) op de foto. We zigzagden tussen koeienvlaaien achter de dames aan!

Intussen zwemmen Mr en Mrs op Zakynthos bij de witte steile rotsen in het helderblauwe water van de Ionische zee of liggen op een wit strandje en kijken naar schildpadden. Ze slenteren wat door de straatjes, drinken en eten wat in een taverna. Gelukkig heb ik geen last van jaloezie…