Boeiend, spannend, hartelijk! Het zouden de kernwoorden kunnen zijn van deze dag. De spanning zat er door weeronline al goed in… Het zou de hele dag regenen en niet zo’n klein beetje ook… Of denk bij spannend aan lopen in het spekgladde gangboord met twee camera’s aan je riem… Het werd allemaal nog spannender en boeiender toen Berend met veel lawaai en licht uit Police Academy kwam aangereden! Om zijn privé sheriff op te halen.

Omdat weeronline toch een beetje gelijk kreeg, reden we naar de druivenkassen van Monster. Maar toen het opklaarde, durfden we het wel aan om naar het strand van ’s Gravenzande te gaan. In de kofferbak lag een complete politie-uitrusting! Nee, geen gedemonteerd wapen, zo spannend werd het niet, maar wel jas, handboeien en een wapenstok. Het slachtoffer dat gefouilleerd en in de boeien moest, bood zich vrijwillig aan!

De gasten wachtten het bruidspaar op bij de Viersprong en onder de grote tent in de tuin werd de ceremonie gehouden. De ambtenaar vertelde boeiende details uit het internaat leven, waar ze elkaar leerden kennen.

Na het kerkelijk huwelijk in de prachtige dorpskerk, wachtten champagne én sabel, bruidstaart(en), veel hugs, nog meer cadeaus en natuurlijk de groepsfoto’s! De echte profs zijn dames die precies het hoofd van de fotograaf kunnen raken met hun pumps en levensgevaarlijk stilleto’s…. Het halen van de finish op een trouwdag, is voor mij altijd weer spannend…

Het feest gaat voor Berend en Bea nog even door. Ze zitten intussen in het vliegtuig op weg naar Kroatië. Weeronline laat zien dat…. nee, laat maar!