Amsterdam is hun stad, omdat ze er studeerden en elkaar leerden kennen. De herfst is hun jaargetijde, omdat alles dan ‘verknust’ en de kleuren zo warm zijn. De toon werd direct gezet door de oude gele Saab waar Jonathan zijn bruid mee op kwam halen. In het bos en op de hei begon een heerlijk warme ochtendzon te stralen.

In Amsterdam bleek grijs ook een herfstkleur te zijn. Snel op de scooter, die stonden klaar voor ons. J en J hadden een mooie route uitgezocht, ze kenden Amsterdam net zo goed als ze elkaar kenden. Mooi! Starten maar! Het lukte helaas niet om te vertrekken…. Nee, we waren de helmen niet vergeten, brandstof hadden we ook genoeg, maar er ging iets mis met een sleutel. Spijtig! Maar het mooie van Amsterdam is dat je in het centrum op ieder punt talloze mooie decors kunt vinden. Maar er komt nog een deel 2. Stay tuned!

De Schreierstoren (15e eeuw) aan de Gelderse kade, was deze dag het centrum van de feestelijkheden. De ceremonie werd er gehouden, het was de aanlegsteiger voor de rondvaartboot, dinerzaal en ’s avonds feestlocatie.

Hun huwelijk werd ingezegend in de schitterende Noorderkerk in de Jordaan.

Ondanks hun voorliefde voor de herfst, is het bruidspaar voor 3 weken (!) vertrokken naar de zomerzon!