Hoe lang doet een bruidegom over het aankleden op zijn trouwdag? Erik deed het in precies 8 minuten en kreeg hiermee een plaats in het Guinness Book of Records… Toch had de dag niets met tempo of hardlopen te maken, de rest van de dag werd zonder horloge of smartphone beleefd. Beter om zelf de tijd te nemen en te genieten van alle mooie momenten en locaties. Want die waren er genoeg op 7 mei 2021!

Het startte al met de ontvangst in de lobby van het prachtige Van der Valk hotel in Apeldoorn. Erik en Gerdina hadden hun ‘first look’ in het Glass House dat bij het hotel is gebouwd en dat met het terras die dag feestlocatie was voor lunch, taart en diner.

Ken je kasteel De Cannenburgh in Vaassen? Trek er meer dan 8 minuten voor uit! De tuinen om het kasteel voor de fotosessie, de ontvangsthal voor de ceremonie, het kasteelbordes voor de groepsfoto’s en het Maarten van Rossumplein als ultieme parkeerplaats voor een Ford Mustang uit 1966! Het kasteel leek al jaren gewacht te hebben op dit bruidspaar en omarmde hen alsof ze veel te lang gewacht hadden…