In de tuinen van Arboretum Trompenburg en op de SS-Rotterdam

Na 5 jaar samen zijn, geven wij elkaar het jawoord. Dit willen we graag met je/jullie vieren. Dat werd een feest van zonsopgang tot ver na zonsondergang op 22.10.2021! Terwijl Ilona in haar jurk werd geholpen door haar tweelingzus Rianne en haar vader, warmde Sebastiaan zijn Ford Mustang duidelijk hoorbaar alvast wat op…

Weeronline was niet al te positief over deze dag, dus besloten we om niet alleen buiten in Arboretum Trompenburg foto’s te maken, maar ook op het schip van een vriend van Ilona. Dat schip was groot genoeg: de SS-Rotterdam! De wind was ook duidelijk een van de daggasten. Vanuit de serre van de Vier Windstreken, keken we uit over de Kralingse golven met witte schuimkoppen.

Nadat de wind was gaan liggen en het nog precies licht was, konden we nog mooi foto’s maken langs de plas met de skyline van Rotterdam op de achtergrond. Ik werd achterin de Mustang gevouwen en heb nu fysiotherapie nodig. Helaas is Ilona niet beschikbaar voor behandelingen, ze ligt met Sebastiaan in de zon op Curaçao!

To have and to hold!